Hae blogeistani ja verkkosivuistani

perjantai 16. syyskuuta 2011

Tarina syyskuun sunnuntain kuvausretkeltä

Lämmin ja aurinkoinen syksyinen päivä. Matkalla vastaan tuli ylämaankarjan sonneja ja metsästä löytyi paljon syötäväksi kelpaavia maukkaita sieniä! Näistä asioista tiivistetysti koostui 11.9.2011 sunnuntai ja päivähän oli mukava :)! Tapahtumat olivat niin mielenkiintoisia, että hetkittäin huomasin täysin unohtaneeni kaikki huolet ja tuo on kovin poikkeuksellista.

ylämaankarjan sonniPäivä lähti käyntiin lähellä laiduntavien ylämaankarjan seuraamisella. Tällä kertaa laiduntajat olivat aivan tien vieressä joten näimme ne hyvin läheltä, muutaman metrin etäisyydeltä. Tämä oli harvinaista vuonna 2011. Nimittäin valtaosan kerroista jolloin varta vasten lähdimme katsomaan karjaa olivat he kaukana aidasta, joten niitä ei silloin juurikaan nähnyt. Jostain yksilöstä saattoi nähdä jonkin ruumiin osan, mutta ei oikeastaan muuta.

Lauma oli tällä kertaa jakaantunut kahteen, eri puolille pientä ojaa. Siinä ne sitten tuijottelivat toisiaan ja osa sonneista nahisteli keskenään. Aikamme niiden puuha seurattuamme ja valokuvia räpsittyämme päätimme jatkaa matkaa reissun toiselle etapille eli sienimetsään.

tattiSienimetsälle lähdimme tietysti suurin odotuksin, mutta varauduimme kyllä siihenkin ettemme sieltä mitään tulisi löytämään. Poiminnan ja valokuvaamisen kannaltakin teimme positiivisen paljon hyviä löytöjä! Lue koko tarina syyskuun sunnuntain kuvausretkeltä Valonkuvaaja.com sivustolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti