Hae blogeistani ja verkkosivuistani

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Suomi – USA ja kukkivat Hämeenkylmänkukat

Tovi sitten päättynyt Suomi – USA kirvoitti kirjoittamaan heti näin verekseltään. Sanainen arkku on ollut tehnyt mieli aukaista jo aiemminkin koti MM-kisojen osalta. Toistaiseksi olen pitänyt mölyt mahassa, mutta nyt kirjoitan muutaman sanasen.

Jokohan nyt alkaa riittämään Kari Lehtosen kisoihin syttymisen odottelu sekä herran itsetunnon hakemiset? Kaksi peliä kunnon joukkueita vastaan on takana ja näytöt melkoisen odotetut.

Myönnän, että maalivahtia on monesti helppoa lähteä syyttämään tappioista. Nyt siihen on myös paljon aihetta. Kanada pelin jälkeen Lehtonen itsekin kertoi haastattelussa, että pari helppoa maalia pelissä meni selän taakse. Sekä kertoi ettei oikein kipinää löytynyt otteluun.

Pelin jälkeen kuitenkin ilmoiteltiin, että “Kärppä” jatkaa, jotta saadaan Lehtosen itseluottamusta haettua takaisin. Ihan jaloa ajatusta, mutta mielestäni kaverilla pitäisi olla jo ennen kisoja itseluottamus kohdillaan sekä sitä kipinään koko turnaus toimintaan. Ei kai noita asioita enää maailmanmestaruusturnaukseen tulla hakemaan!? Lue lisää ja katso kuvat Valonkuvaajan blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti